Stiri

Nijikonul s-a incheiat

Luni, 11 Noiembrie 2013, 22:00
Si acum a venit momentul sa iti spui parerea despre el

Ultimul wrap-up a fost acum cateva zile si cum treaba noastra aproape s-a incheiat, ne-am hotarat sa punem la dispozitia publicului un mic sondaj prin care sa ne spuna ce le-a placut, dar mai important, ce le-a displacut la eveniment. Asa ca daca vrei sa ajuti Nijikonul, mergi AICI si completeaza scurtul nostru chestionar. Drept apreciere, punem la bataie 15 tricouri si postere Nijikon pe care le vom acorda prin tragere la sorti celor ce raspund la intrebarile noastre. Chestionarul va fi inchis la inceputul lui Decembrie si tot atunci vor fi anuntati castigatorii.

Multumiri tuturor celor care au facut acest Nijikon cea mai mare editie de pana acum!

 

LINK SPRE CHESTIONARUltima strigare la inscrieri cosplay

Vineri, 25 Octombrie 2013, 13:00
Formularul e pe cale sa se inchida

Dorim sa reamintim tuturor ca astazi, 25 Octombrie, este ultima zi in care se vor accepta inscrieri la cosplay. Formularul va fi inchis maine dimineata. Cei intarziati sunt sfatuiti sa se grabeasca!

 

Daca exista vreo problema de orice fel la inscriere contactati-ne.Inca un rand de inscrieri se incheie

Luni, 21 Octombrie 2013, 22:00
Voluntariat si Aleea Artistului

Incepand de astazi nu se mai accepta cereri de inscriere pentru sectiunile de mai sus. Multumiri tuturor celor care sunt interesati sa contribuie intr-un fel sau altul la evenimentul nostru.

In urmatoarele zile vor fi anuntati personal atat cei care au fost acceptati la Alee, precum si voluntarii selectati. Este de mentionat faptul ca anul acesta selectia este mult mai grea decat pana acum. Am avut aproape 140 de doritori pentru postul de voluntar si peste 40 de cereri la Alee. Dintre voluntari va trebui sa alegem 40, iar Aleea trebuie sa se limiteze la 20 de locuri maxim. Asa ca, daca nu ai fost acceptat la vreuna din aceste sectiuni, nu este neaparat vina ta, ci este din cauza selectiei mai riguroase.

Inca odata, multumiri tuturor!Inscrierile la concursul AMV s-au incheiat

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013, 1:00
Deadline-ul a sosit

Incepand din aceasta noapte, formularul de inscrieri la concursul de Anime Music Videos a fost oprit. De acum nu va mai fi acceptat niciun clip in concurs. Daca vreun clip are probleme de ordin tehnic, acestea vor fi discutate pe FORUM. Inainte de eveniment vor fi anuntate clipurile care intrunesc toate conditiile de participare si vor fi proiectate la Nijikon. Le dorim succes tuturor celor inscrisi!Anunt important

Joi, 17 Octombrie 2013, 22:00
Inscrierile la Aleea Artistilor se vor incheia mai devreme

Din cauza numarului mare de solicitari in acest an a trebuit sa fim un pic mai selectivi cu cererile de inscriere la Alee. Dar desi am dublat marimea ei fata de anii trecuti, locurile aproape s-au ocupat. Prin urmare mai acceptam cereri de inscriere pana Duminica, 20 Octombrie si din TOATE aceste cereri vom mai putea acorda doar doua spatii. Cererile se pot trimite ca si pana acum, la contact[at]nijikon.ro . Cele doua persoane selectate vor fi anuntate la inceputul saptamanii viitoare.

Dorim sa reamintim si celor care doresc sa se inscrie la concursul AMV ca maine, 18 Octombrie este ultima zi in care o mai pot face.

 

Un mic update a fost facut si in zona de activitati - a fost adaugat un Classic Gaming Corner. In acest sfarsit de saptamana va veni si un update major, asa ca stati cu ochii pe noi.Stiri vechi

15Oct
Oculus Rift la Nijikon Experimenteaza Oculus Rift - viitorul gamingului la Nijikon
14Oct
Reminder Inscrierile AMV se incheie in cateva zile.
10Oct
Asia Fest, 18-20 Octombrie la Sala Dalles Primul eveniment dedicat promovarii valorilor continentului asiatic
09Oct
Actualizari site Lista partenerilor e online si au fost pornite vanzarile de bilete
23Sep
Nijikon 2013 - Online Nijikon 2013 - online

Pe scurt

Data:   2-3 Noiembrie 2013
Locatie:   Turbohalle, Bucuresti
Program:   10:00 - 20:00
Pret intrare:   15 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 15 RON pt. ambele zile)
  Biletele se pot achizitiona de pe MYTICKET.ro sau din RETEAUA LOR, ori direct de la intrarea la eveniment.
   
Transport:   RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
  Metrou: Statia Pacii (M3)
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro sau pe forum

Parteneri