Concurs AMV

Luni, 23 Septembrie 2013, 0:00

Concursul AMV Nijikon 2013 este deschis tuturor celor care doresc sa participe cu unul sau mai multe videoclipuri de tip AMV, cu conditia ca acestea sa fie rezultatul muncii proprii si sa respecte toate regulile de participare enumerate mai jos. Participarea la eveniment nu este obligatorie pentru a intra in concurs, dar este intotdeauna incurajata atunci cand este posibil.

Asigurati-va ca ati citit cu atentie regulamentul de participare inainte de inscriere, au fost aduse multe modificari si completari concursului.

Toate intrarile vor fi evaluate de catre un juriu pentru a determina lista finala de participanti. Lista videoclipurilor acceptate va fi deschisa la dezbatere publica, dar si supusa unei jurizari interne. In functie de ziua si ora la care concursul va avea loc si numarul total al intrarilor acceptate, se va face tot posibilul ca pe durata evenimentului videoclipurile nefinaliste sa fie difuzate in mod public la un moment dat.

Toate materialele video trebuie sa ajunga in posesia organizatorului nu mai tarziu de Vineri, 18 Octombrie, 2013 Inscrierile s-au incheiat. Daca aveti intrebari cu privire la oricare dintre reguli sau prezentul ghid, va rugam sa ne scrieti la contact[at]nijikon.ro sau sa ne contactati pe FORUM si vom raspunde cat mai curand posibil.

Echipa Nijikon

 

 

AMV-urile inscrise pot fi gasite aici.

Pe scurt

Data:   2-3 Noiembrie 2013
Locatie:   Turbohalle, Bucuresti
Program:   10:00 - 20:00
Pret intrare:   15 RON / zi
  (Cosplayerii care participa la concurs platesc doar 15 RON pt. ambele zile)
  Biletele se pot achizitiona de pe MYTICKET.ro sau din RETEAUA LOR, ori direct de la intrarea la eveniment.
   
Transport:   RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
  Metrou: Statia Pacii (M3)
   
Pentru alte informatii, ne puteti contacta la contact[at]nijikon.ro sau pe forum

Parteneri